2021-2022 НАВЧАЛЬНИЙ РІК 

З 15 по 16 лютого в нашому закладі освіти проведені виховні заходи на тему "Державні символи України".

16.02.2022р.

З Днем єднання! 

Маріупольський електромеханічний технікум зиче всім українцям миру, спокою, щастя і добробуту!

 "УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!"

video-ea8ea8d72d63bfe584b463a95da4e364-V.mp4

16.02.2022р.

19 лютого 1992 року Верховна Рада України своєю постановою затвердила Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті – національний символ українців, який поєднує в собі дух нашого народу, підкреслює свободолюбство та незалежність, зв’язує між собою покоління українців.

З метою виховання любові і пошани до державної символіки у Маріупольському електромеханінчому технікумі проведено  класні години та виховні заходи приурочені Дню Державного герба України.  

21.01.2022р.

До Дня Соборності України у Маріупольському електромеханічному технікумі відбувся захід щодо знання української історії. Студенти готували інформаційні газети, відповідали на питання вікторини ,,Україніада", виконували творчі завдання. 

21.01.2022р

Вітаємо групу М-18-1/9 з успішним захистом дипломів!

Бажаємо нових цілей та досягнень!


10.12.2021 р.

10 грудня 2021 року на базі МЕМ ФК відбулась ювілейна X   Регіональна студентська науково-практична  конференція

"Нобелівські читання-2021".


Для нас 2021 рік – це 10-річчя нашої конференції. Найбільший здобуток за цей час – це формування інтелектуальної та творчої спільноти студентів і викладачів-новаторів. Кожний яскравий виступ – це результат наполегливої праці талановитого студента та його керівника,  наставника, вчителя. «Нобелівські читання» – це багатоголосся юних обдарувань та досвідчених фахівців.


За 10 років «Нобелівські читання»  досягли рівня Регіональної конференції. Розширилась  географія учасників: м. Маріуполь, м. Київ, м. Дніпро, м. Вугледар, м. Львів, м. Запоріжжя, м. Красний Луч.  За 10 років в роботі «Нобелівських читань»  взяли участь приблизно 500 студентів і 60 наукових керівників.


В «Нобелівських читаннях-2021» взяли участь 35 студентів та 22 керівники.




Висловлюємо  щиру подяку компанії TRINITY, керівництву підприємства  «Метінвест-ПромСервіс»   групи  Метінвест,  керівництву, викладачам та студентам Маріупольського фахового коледжу культури і мистецтв  за  підтримку «Нобелівських читань» протягом 10 років. 

«Нобелівські читання» відкривають нові таланти.


Проектна діяльність виявляє серед студентів перспективних, зацікавлених та  мотивованих!


Дякуємо Вам, шановні учасники “Нобелівських читань».     

08.12.21р.


Сьогодні викладачі спецдисциплін Любарцева Ю.І. та Рзаєва М.В. провели виховний захід "Енергозбереження-розумне споживання"

Студенти 2 і 4 курсів вирішували наступні проблеми:

- Як економно використовувати електричну та теплову енергію?

- Що може зробити кожен з нас для її розумного споживання?


01.12.21р.

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом (синдромом набутого імунодефіциту), що є останньою стадією ВІЛ (вірусу імунодефіциту людини).

Представник студентської ради Маріупольського електромеханічного технікуму Матвіюк Владислав провів відеолекторій щодо питань СНІДу і ВІЛ для студентів 1 курсу.

30.11.21р.  

Студенти групи МО-20-1/9 та викладачка Бурлуцька Н.В. долучилися до Всесвітнього Дня Гідності і провели позакласний захід з англійскої мови "What is Dignity for you?" 

30.11.21р

Викладачка англійської Горбатюк О.В. провела захід  «The Day of Dignity in the world and Ukraine» для студентів групи К-20-1/9 

24.11.21р. 

Викладач математики і фізики Сторожко Неллі Миколаївна для студентів групи Е-18-1/9 провела виховну годину на честь Дня Гідності та Свободи "Правда чи Дія?" 

23.11.21р. 

На честь Дня Гідності й Свободи викладач англійської мови Рязанцева Наталія Миколаївна провела для студентів груп МО-19-1/9 і МО-20-1/11 дистанційний виховний захід ,,Гідність для мене- це...". 

22.11.21р.

 Студенти І курсу Маріупольського електромеханічного фахового коледжу разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Кіріченко О.В. брали участь у відкритті заходів до Усесвітнього Дня Гідності.

На онлайн-заході студенти дізналися про історію виникнення свята, обговорювали питання гідності та доброчесності у повсякденному житті, ділилися своїми думками та історіями про гідні вчинки.


09.11.21р.

9 листопада викладачі та студенти приєдналися до радіодиктанту національної єдності "Слідом за пам'яттю”, який написав і надиктував письменник Юрій Андрухович. 199 слів, які стануть початком нового роману, писалися на 6 континентах представниками української нації. 

13.10.21р.

На честь 14 жовтня - Дня українського козацтва до Маріупольського електромеханічного фахового коледжу завітали почесні гості - головний отаман УРК в Приазовському регіоні України, генерал козацтва Сергій Коваленко, отаман Приморського кінологічного полку УРК, генерал козацтва Ірина Красюк, письменник, історик, майор УРК Анатолій Дехтяр, лейтенант УРК Приморського кінологічного полку Сергій Бабін і дитячі творчі колективи зі святковою програмою, історичними оповідями, презентацією книжок про історичне минуле козацтва. 


11.10.21р.

Напередодні Дня захисників і захисниць України студенти групи М-19-1/9 разом з адміністрацією відвідали базу морських піхотинців, переглянули фільм, побували у військовому музеї. 

11.10.21р.


Студенти  нашого закладу освіти присвячують свій освітньо-мотиваційний міждисциплінарний проєкт "Хімія елементів" Нобелівському тижню-2021.



Навчальний проект Хімія елементів 2021.mp4

03.10.21p.

Вітаємо з днем працівників освіти!!!

Бажаємо міцного здоров'я, вдячних учнів і успіхів у всьому. 

Нехай робота дарує Вам тільки позитивні емоції та гарний настрій. 

Дякуємо за Вашу працю!


30.09.21р.

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек та її працівників. До свята бібліотекарі коледжу провели бібліотечний урок про історію виникнення бібліотечної справи, а студенти груп Д-21-1/9 і ОТ-21-1/9 привітали їх зі святом.


26.09.21p.

У неділю Маріупольці відзначають день свого міста, але студенти Маріупольського електромеханічного фахового коледжу знають ще про одне свято, яке вже 20 років відзначається 26 вересня, – це Європейський день мов. На «Мовному дивертисменті», який провела викладачка англійської мови Шведова Т.Г., студенти групи Е-19-1/9 з’ясували, що робить спілкування барвистим, у чому багатство мови, подискутували з приводу виведення формули мови, написали  на аркушах свої улюблені слова, привіталися різними мовами. Дівчата з групи Д-19-1/9 завдяки повітряним кулькам створили атмосферу справжнього свята і пообіцяли, що неодмінно протягом усього свого життя будуть вчити мови (Lifelong Language Learning). 

22.09.21р. 


Майбутні фахівці в області електропостачання.

Екскурсія в ДТЕК, 

група М-19-1 / 9.


20.09.21р.

На честь Дня Маріуполя студентська рада підготувала ролик про наше місто.

Зі святом міста, викладачі та студенти, а також весь персонал коледжу!


Маріуполю від МЕМФК.mp4

01.09.21р.

Шановні викладачі та студенти!

    Щиро вітаємо Вас з початком нового навчального року! Це - день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Саме у день знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоціненну роботу розуму і серця. Усім, хто в цей день прийшов до нашего технікуму здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів.

Успіхів Вам у праці та навчанні.