2018-2019  

навчальний рік

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ!  триває прийом документів На денне відділення!

З 01 липня 2019 року по 13 липня 2019 року триває прийом документів для вступу  на базі 9  класів. 

З 10 липня 2019 року по 29 липня 2019 року триває прийом електронних заяв та документів для вступу на базі 11 классів для осіб, які вступають на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання.

З 10 липня 2019 року по 22 липня 2019 року триває прийом заяв та документів для вступу на базі 11 класів для осіб, які вступають на основі співбесіди або вступних іспитів.

З 10 липня 2019 року по 22 липня 2019 року триває прийом документів для вступу на основі диплома кваліфікованого робітника.  

З 01 липня розпачата реєстрація електронних кабінетів вступника (база 11 класів) для подачі електроних заяв  за посиланням https://ez.osvitavsim.org.ua

08.06.2019   

         Волонтери - ЛЮДИ ДОБРОЇ ВОЛІ! 

 Викладачі та адміністрація технікуму прийняли активну участь в проведенні фестивалю "Відкривай Україну". 

  Пігарєва Галина Павлівна стала почесним членом жюрі фестивалю. Будченко Лариса Вікторівна виступила в ролі експерта на локації "Світове кафе". Учасниками учнівської паралелі "Демократична овіта" були студенти: Рихлік Анастася, Кіржнер Данил, Мацегора Ліза, Федоров Ігор.

 Дьоміна Дар'я Олександрівна провела майстер-клас по створення об'ємних фігур. Ламнова Ганна Вікторівна - організатор профорієнтаційної роботи, Супрунюк Олександра Олександрівна - локальний технічний менеджер. 

  І звичайно, великими помічниками були наші студенти  Піх Родіон, Тарасов Олег, Моісєєв Микита, Воронова Марія, Мізіна Олена,  Богданов Данило, Ткачов Віталій,  стали волонтерами на освітньому проекті "Відкривай Україну". Велика подяка від організаторів фестивалю.

Більше інформації про проект за посиланням #ОсвітнійХайп 

   31.05.2019     

      Викладачі технікуму Андрєєва В.В. та Ламнова Г.В. долучилися до апробації антикорупційних інструментів для молоді в темі протидії та попередження корупції, що здійснюється ГО «ЕдКемп Україна». Педагоги мали практично перевірити й внести свої корективи та зауваження до запропонованих сценаріїв правових заходів. В результаті були проведені інтелектуальна антикорупційна гра у форматі «Що?Де? Коли?» та командна гра «Антикорупційна Мафія» серед студентів груп Р-18-1/9 та К,Д – 18-1/9. У доволі цікавій ігровій формі наші викладачі актуалізували для молоді проблему корупції в Україні; продемонстрували на прикладі історичних фактів деструктивність цього явища для людини та розвитку суспільства в цілому. 

30.05.2019 

З 27 по 29 травня  була проведена акредитаційна експертиза з підготовки фахівців зі спеціальності 5.05070103 «Електропостачання».  

               Висновки експертної комісії  тут 

15.05.2019

        "Європа починається з тебе!" Під цим гаслом пройшов онлайн урок для студентів 1-го курсу груп Д-18-1/9 та МО,Т-18-1/9.

           Іванна Клипуш-Цинцадзе (віце-прем’єр міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції - ред.) та Майкл Щур (український тележурналіст - ред.) провели онлайн урок для учнів 8-11 більш ніж тисячі шкіл.

   Після уроку викладачі Андрєєва Вікторія Володимирівна, Супрунюк Олександра Олександрівна та Хомич Галина Миколаївна поспілкувалися з студентами про європейські цінності та як вони бачать своє майбутнє. 

28.04.2019

Всесвітній день охорони праці в Україні

26.04.2019

До уваги студентів!  Проект  Scholarship в Україні для коледжів!

Scholarship - це матеріальна виплата, яку може отримати будь-який студент за підсумками конкурсу, якщо він вирізняється особливими академічними успіхами. Практика Scholarship використовується по всьому світу, а в якості організаторів виступають або університети, або комерційні компанії, які зацікавлені у заохоченні талановитої молоді. Дуже широке поширення такі програми отримали в Європі і Америці, а ось в нашій країні поки що ці гранти не є настільки популярними. 

Основна мета проекту Scholarship в Україні для коледжів - це мотивування здібних українських студентів до вивчення різних сфер діяльності, як технічних, так і гуманітарних та економічних. Також показати, що поняття ”престижності” професії полягає в якісному навчанні будь-якої спеціальності і відповідальній роботі та що здібності та знання можуть приносити прибуток вже зараз. 

Головний приз - 10 000 грн.  Для студентів, які посядуть 2-е й 3-є місця - заохочувальні призи в розмірі 2000 грн та 1000грн.

З умовами конкурсу та темою для написання роботи можна ознайомитися на сторінці проекту за посиланням https://deltabank-online.com.ua/grant-college/ .


26.04.2019

 До уваги працівників та студентів!

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти»  проводить  опитування  серед науково-педагогічних працівників тa студентів закладів вищої освіти на тему: «Впровадження автономності українських закладів вищої освіти в контексті європейського досвіду університетської автономії».

 Анкети можна заповнити за посиланням:


25.04.2019

       Напередодні Великодня, 25 квітня, вперше в нашому  закладі освіти проводився студентський благодійний ярмарок. Ініціатива проведення належала адміністрації технікуму, а організаторами стали  групи К,Д – 18-1/9 (класний керівник Андрєєва В.В.) та Е- 17-1/9 (класний керівник Ламнова Г.В.).

            Під час ярмарку було зібрано кошти від продажу кондитерських виробів, виготовлених самими студентами та їх батьками, що разом із добровільними пожертвуваннями будуть перераховані на лікування маленького маріупольця Богданчика Фороста. 

          Організатори заходу вдячні небайдужим до чужого горя студентам та співробітникам технікуму і щиро вітають усіх зі святом Великодня!

            Планується проводити подібну благодійну акцію щороку і саме в Чистий четвер.

22.04.2019

Студенти електромеханічного технікуму вітають всіх з Міжнародним днем англійської мови! Happy English Day! 

      Куди б Ви не поїхали, будь-де ви знайдете людей, що розмовляють англійською. Це мова міжнародного бізнесу. Більшість фільмів знято англійською мовою. ЇЇ дуже легко вчити, тож KEEP CALM and LEARN ENGLISH!

17.04.2019

17.04.2019

Сьогодні, 17 квітня,  представники нашого технікуму взяли участь у роботі Ярмарку вакансій "Робота обирає  тебе", що відбувся в смт.Мангуш. На цьому  заході  представники технікуму розповіли учням 9-х та 11-х класів про спеціальності, які вони можуть здобути в нашому  закладі освіти  та про студентське життя в МЕМТі.

1.04.2019 


Реєструйся і навчишся, як започаткувати свій бізнес

Додаток 1.docx

25.03.2019 

солнечный.docx

22.03.2019 

Протокол №7 засідання педради про підручники.pdf

14.03.2019  Викладачі Хаджинова Любов Валеріївна та Ламнова Ганна Вікторівна Маріупольського електромеханічного технікуму прийняли участь у Регіональній науково – практичній студентській конференції «Досвід минулого – погляд у майбутнє», яка проходила у Маріупольському коледжі ДонНУЕТ імені Михайла Туган – Барановського.

 Напрям роботи конференції (у яких прийняли участь студентки):

ПІБ учасників конференції:

06.03.2019

04.03.2019 

Сьогодні студенти технікуму привітали вихованців МДБ "Центр опіки" з початком прекрасної пори року - весни. Студентська рада нашого технікуму провела для них цікаву вікторину та флешмоб. А також прийняла участь у майстер-класі від Тернавського Ю.І. з приготування традиційних українських страв - вареників та млинців. Від сьогоднішнього заходу ми отримали максимум позитивних емоцій, нам дуже приємно стати частиною такого цікавого заходу та ми щасливі отримати можливість познайомитись та поспілкуватись з вихованцями цього закладу. Окрему вдячність висловлюємо колективу МДБ "Центр опіки", Маріупольскому молокозаводу та молодіжній організації "Shagai 2.0". 

27.02.2019 

   В конкурсі "Вчителі важливі" , який пройшов в фесбуці, де наші викладачі отримали багато теплих побажань від студентів, перемогла група К,Д-18-1/9. Вітаємо переможців і бажаємо успіхів у навчанні!


26.02.2019

Поздравление баскетбол.pdf

14.02.2019

    Нас охопила хвиля кохання і ми вирішили огорнути любов'ю наших викладачів. Конкурс "Вчителі важливі" пройшов в фесбуці і наші викладачі отримали багато теплих побажань від студентів. 

Також в актовому залі пройшло свято "Містер та міс LOVE".

06.02.2019 

До уваги студентів!

 Фотоконкурс до Дня Св.Валентина.

Фотоконкурс (1).docx

28.01.2019 - 29.01.2019

Групи Р-15-1/9 та М-15-1/9 захистили дипломні проекти.  Комісія відмітила високий рівень захисту  робіт  студентів Шияна Віктора та Дейнега Андрія. 

22.01.2019

Команда студентів МЕМТу гідно представила наш навчальний заклад у регіональному фестивалі-конкурсі студентських проектів «Україна вражає». Над темою «Таємнича Україна» працювали Ідзиковський Кирило, Левченко Юлія, Пікалова Тетяна, Рихлік Анастасія (автор відеопрезентації) та Сугак Вікторія.

Підготувати цікавий та пізнавальний матеріал про карпатських мольфарів, загадкових характерників, привидів давніх замків та скарби гетьманів їм допомагали викладачі історії Андрєєва В.В. та Ламнова Г.В.

21.01.2019

«Схід і Захід  - єднаймось!» до 100-річчя Дня Соборності України.

Сьогодні відбувся телеміст єдності між Маріупольським електромеханічним технікумом та ВСП  Львівським коледжем «Інфокомунікації» Національного університету «Львівська політехніка». Студенти двох навчальних закладів із захопленням розповіли про свої рідні міста, поділилися творчими проектами та думками про майбутнє України. Шкода, але за одну таку зустріч ми не встигли  розповісти  все про наші міста один одному. Але ми зробили  перший крок, сподіваючись на тісну співпрацю в майбутньому. Вирішальною крапкою зустрічі стала пісня "Україна - це ми", яку студенти й викладачі Маріуполя та Львова одночасно заспівали разом. Емоційно це було неперевершено!

Дякуємо Шумлянському Володимиру Омеляновичу, Жуковій Тетяні Володимирівні, Башкатовій Наталі Миколаївні, Лобуру Оресту Ігоровичу та студентам ВСП  Львівського коледжу «Інфокомунікації» Національного університету «Львівська політехніка» за щиру співпрацю!

17.01.19р.

Безкоштовні курси від WOW Teachers є і у нас! Звертайся до свого викладача інформатики за розкладом курсів.

05.12.2018

Закриття Марафону заходів, присвячених до Всесвітнього Дня Гідності проходило з посмішками та палаючими очима студентів та викладачів! Згадали цікаві вислови студентів, прослухали пісні про Батьківщину від Смаровайло Марії. Склали яскраву квітку з цінностей, що входять до поняття "гідності".

Ролик про День Гідності в МЕМТ

04.12.2018

Викладач Морнєва Валентина Вікторівна написала разом зі студентами 2 та 3 курсів листи підтримки до учасниць цьогорічного Марафону написання листів від Amnesty. Cтуденти вразили своїми щирими зверненнями до жінок - правозахисниць.

 

03.12.2018

#Годинакоду2018 #hourofcode2018 почалась! З 3 по 9 грудня весь світ кодить, кодимо й ми) але все по-чесному: бавитись можна в ту гру, яку сам написав, або, як в нашому випадку, - створив інший студент. Коди створили - сертифікати отримали. Всі щасливі!  Програмування - майбутнє!

29.11.2018

Викладач Дьоміна Дар'я Олександрівна провела цікавий урок "Ідеальна держава". Разом зі студентами групи Р-18-1/9 було складено план, як створити ідеальну державу.

29.11.2018

Щоб згуртувати студентів своєї групи, класний керівник Хомич Галина Миколаївна провела тренінг "Гідність у твоєму житті". В результаті роботи було отримано Алгоритм Успіху!

28.11.2018

Мабуть, кожному з нас хоч раз хотілося б спробувати себе в ролі детектива. Завдяки Антикорупційному уроку від EdEra у студентів з'явилася така мождивість! Від викладачів Андрєєвої Вікторії Володимирівни та Ламнової Ганни Вікторівни студенти дізнались про антикорупційні інструменти та спробували провести власне розслідування!

23.11.2018 

Посилюємо роль жінок у суспільстві. Дуже часто внесок жінок невидомиф та недооціненний. Для подалання цієї  традиції для спільноти #EdCampUkraine надрукували книгу "Це зробила вона". Бібліотекар технікуму разом зі студентами 1 курсу провели презентацію цієї книги.

 27.11.2018

#ЩедрийВівторок — всеукраїнський день добрих справ, який вперше пройде 27 листопада. Маріупольський електромеханічний технікум залучився до цієї події. У 2018 році Україна офіційно приєдналася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday. Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.

#ЩедрийВівторок вперше об’єднає всю країну навколо добрих справ та вкотре доведе, що українці — нація добродіїв. Ми ладні стояти пліч-о-пліч заради доброї мети, волонтерськими зусиллями будувати країну, допомагати один одному і рятувати тих, хто цього потребує.

23.11.2018

ЗСШІ № 11 завітала в гості до нашого технікуму з заходом "Запали свічу пам'яті", присвяченому Дню пам'яті жертв Голодомору. Присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та запалили поминальні свічки.

21.11.2018

21 листопада двічі в 9.30 та 13.00 пройшло відкриття Всесвітнього Дня Гідності в Маріупольському електромеханічному технікумі. Свої історії гідності розказали запрошені гості: студент 4 курсу Чаус Владислав, волонтер групи "В Будке" Анастасія Прохорова, викладач Захисту Вітчизни Цараков Олександр Хангерейович, викладач хімії Будченко Лариса Вікторівна, учасник антитерористичної операції  Дьомін Роман, студентка 2 курсу Сугак Вікторія.

Гарною ідеєю було поєднати разом з днем Гідності Марафон написання листів.

 Студенти разом із гостями підписали петиції в підтримку жінок-активісток.

В Маріупольському електромеханічному технікумі Марафон написання листів від Amnesty відкрито!

Якщо ви бажаєте підтримати одну з жінок-активісток та правозахисниць, перейдіть за посиланням та залиште свою електронну петицію: Марафон написання листів

07.11.2018

Координатори Марафону написання листів разом з викладачами розпочали підготовку до Всесвітнього Дня Гідності!

    09.11.2018

 У п’ятницю, 9 листопада, до Дня української писемності та мови приєднався й Маріупольський електромеханічний технікум. Традиційно текст радіодиктанту готував і диктував доцент Київського університету ім. Б. Грінченка Олександр Авраменко.                                                             Незмінними є умови мовного флеш-мобу: диктант треба було писати лише від руки, надруковані у будь-якому текстовому редакторі файли не перевірятимуть. Водночас, надіслати роботу на перевірку можна і електронною поштою, для цього написаний від руки диктант треба відсканувати чи сфотографувати. Радіодиктант можна було написати і надсилати шрифтом Брайля.Нагадаємо, у 2017 році «Українське радіо» отримало 28 тисяч 999 радіодиктантів. Із них майже 17,5 тисяч – звичайною поштою, а 11, 5 тисяч – електронною. 124 особи стали переможцями. 


05.11.2018

Маріупольський електромеханічний технікум у цьому році приєднався до заходу, присвяченому Всесвітньому Дню Гідності 2018. Слідкуйте за новинами!

24.10.2018

Ознайомча екскурсія студентів 4 курсу на підприємстві ПАТ Азовелектросталь. Познайомилися з базовим обладнанням підрозділів підприємства.

   05.10.2018

  Психологи Благодійної організації «Карітас» провели тренінги на тему: «Протидія булінгу» зі студентами всіх груп першого курсу. Студенти ознайомилися з поняттями булінг, мобінг, активно виконували завдання психологів, визначали для себе наслідки насильницької поведінки, вивчали різні прийоми та способи протидії насильству.

04.10.2018

В технікумі відбулося засідання секції класних керівників. У роботі секції взяли участь психологи Благодійної організації «Карітас» у рамках проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громад у східному та південному регіонах України». Вони провели з класними керівниками семінар-тренінг з теми «Педагогічне вигорання: профілактика та шляхи подолання».

Педагоги отримали теоретичні та практичні знання з питань підтримання в задовільному стані психоемоційного здоров’я, оволоділи техніками зняття психологічної напруженості, самоконтролю та самоорганізації.

04.10.18р.                   

Серед студентів 1 курсу в Маріупольському електромеханічному технікумі відбулось спортивне свято "Козацькі розваги".

   Більше фото за посиланням: Козацькі розваги 2018

  Шановні викладачі! 

 Від імені всіх ваших студентів вітаємо з Днем вчителя! Бажаємо вам здоров'я, щастя, радості, реалізації та досягнення всіх ваших цілей. Будьте справедливі, привітні і відкриті життєвим сюрпризам і винагородам! 

   28.09.18р. 

Троє викладачів Маріупольського електромеханічного технікуму - Верескун Олена Анатоліївна, Супрунюк Олександра Олександрівна та Будченко Лариса Вікторовна - взяли участь у професійному конкурсі "Найкращі вчителі Приазов'я - 2018"

    У процесі відбору дві конкурсантки - Верескун Олена Анатоліївна та Супрунюк Олександра Олександрівна потрапили до ТОП-50 кращих викладачів регіону.

    Вітаємо наших колег і наставників з високими професійними досягненнями і зичимо творчих успіхів, натхнення і нових вершин! 

28.09.2018

 З 24 по 28 вересня в МЕМТі пройшов Тиждень першокурсника, що завершився посвятою в студенти.  Вперше підлітки в межах нашого навчального закладцу розкривали свої таланти, продемонструвавши креативність, завзятість та активність.

    Дивимося, як це було)

       Фото "Посвята у студенти"

27.09.2018 р. на спортивній базі ЗОШ №26 відбулась дружня зустріч з волейболу між командами «Тигриці» Міського центру позашкільної роботи та Маріупольського електромеханічного технікуму.

Вдячні за цікаву та захоплюючу гру!

Чекаємо через тиждень на нашій території!

26.09.18р. 

На базі Будівельного коледжу пройшов спортивно-патріотичний захід "Козацькі забави"  серед ЗВО І та ІІ рівнів акредитації, а саме регіональне спортивне свято"Студентські перегони". Команда Маріупольського електромеханічного технікуму зайняла 2 місце серед п'яти команд інших навчальних закладів міста.

До складу збірної від нашого технікуму увійшли:

1. Кєлін Володимир

2. Коростельов Данило

3. Лебедєв Владислав

4. Соболєв Руслан

5. Стасенко Валерій

6. Тєльчаров Кирило

7. Чурсін Ростислав

8. Яковенко Микита

9. Яресько Олександр                                                               Вітаємо вас, хлопці!

 24.09.18p.

Сьогодні у МЕМТі - День музеїв. Знайомимося з історією міста, його культурними надбаннями! Багато нового для себе відкрили в музеях імені Куїнджі та народного побуту, виставковій залі ім. Куїнджі. Які видатні, талановиті люди жили та живуть у нашому рідному місті!

Більше фото за посиланням: Екскурсії до музеїв 2018

23.09.2018 р

Сьогодні Маріупольський електромеханічний технікум святкує День стилю. Студенти першого курсу показали, що вони не тільки розумні, талановиті, кмітливі, а ще й стильні та сучасні!

Більше фото за посиланням: День стилю 2018

20.09.18p.

20 вересня 2018 р. відбулось святкування Міжнародного дня студентського спорту в Україні. В цей день пройшов традиційний флешмоб з підтягування на перекладині

Участь у цьому заході прийняли студенти Маріупольського електромеханічного технікуму в кількості 30 юнаків та 1 дівчини. 

Більше фото за посиланням: Флешмоб з підтягування

     

03.09.18р. 

Щиро вітаємо адміністрацію, cтудентів, батьків, викладачів та колектив Маріупольського електромеханічного технікуму з початком нового навчального року - Днем знань!  Це всенародне свято мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово... Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо в собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. Зі святом нас усіх!

    Більше фото за посиланням: 1 вересня 2018